Известие

Collapse
No announcement yet.

сваляне на фара , без бронята ? 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сваляне на фара , без бронята ? 147

Колеги от едно миене на колата на автомивка ми се напълни вътре фара с вода, след като покарах известно време без капачето черното от зад конденза от водата изчезна, но на стъклото остана като пяна и не свети съвсем добре фара, може л ида се свалят отзад пластмасите и да се почисти с някаква пръчица и гидориа, или трябва да се сваля бронята та да се свали и целия фар и от там... вече три дена път с камили ???
    Алфа Ромео 147 1.6 TS

Е сега ще се видиш в прикючение,разкачи бронята поне от към фара.А фара от вътре как се чисти
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Правих такова чистене на старата ми кола. За да не остават следи от варовик или други мизерии използвах дестилирана вода. Но от къде може да намериш такава не знам.
      Евентуално тези дейонизираните които ги продават по бензиностанциите може и да свършат работа.
      sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

оо няма шанс колега като знам колко са навряни тея фарове незнам с какво ще бръкнеш па и ще можеш да видиш кво правиш в случая май е по лесно да махнеш фара което също е доста голяма играчка
        успех и да си земеш поука че без капачки не се кара
        Alfa Romeo 147 "Selespeed"
        sigpic

Comment

Не знам какви са тия дейонизирани, ама и Хит и Метро и по бензиностанциите продават дестилирина вода.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Working...
          X